Kuzin Team

Bővebb információ a csapatról a Kuzin Team hivatalos oldalán található! Felkészülés, riportok, segélyszállítmány, stb.

Utolsó kommentek

Kuzin Team Blog

Tudósítás a Kuzin Team 2009-es Budapest-Bamako Ralin való történéseiről.

Ózd-Bamako Express beszámoló - Kuzin Team kotyogó gömbfej

2009.01.23. 16:43 | HoFi | Szólj hozzá!

A tegnapi napon ért össze előszőr az indulás óta a túra és a versenyútvonal. A Csillagok háborúja Tattooine bolygójának díszletei közé egész este folyamatosan érkeztek a járművek.

Az ózdiak hiányolták a szervezőket, akiktől jó lett volna információkat kapni a futam állásáról, esetleg egy rövid eligazítást kapni. Sajnos nem sikerült találkozniuk senkivel. Hiányolták a mentőautókat is, a táborhelyen nem látták egyik kísérőorvost sem. Nem mintha a rezidens Doki miatt bármi igényük lenne rá, mégis örültek volna a biztosítás látványának.

A táborhelyen bár találkoztak a Vörös Csepellel, de mire odaértek a legénység már aludt, reggel pedig már továbbindultak mielőtt felkelhettek volna. Sebaj napközben úgyis összefutnak. Az éjszaka hidege ellen a csapatok jelentős része alkoholos kezeléssel védekezett több-kevesebb intenzitással és eredménnyel.

A Kuzin Team kis késéssel futott be az ózdiak mellé. Komolyabb gondjuk szerencsére nem adódott, de Péter és Attila (Ózd Bamakó Express) diagnosztizált egy kicsit kotyogó belső gömbfejet a kormányműben. Komoly gond nem lesz belőle és mivel az ózdiak rendelkeznek tartalék alkatrésszel legfeljebb megejtenek egy cserét.

Forrás: www.bamako.secureweb.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kuzinteam.blog.hu/api/trackback/id/tr57898028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása